enfrhu 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Aktuális

A Trabant-expedició 6 Afrikai 2 Ázsiai és sok europai túra és verseny után 2021 áprilisában újra Afrikába a Szaharai sivatagba indul.

Hajónk a Civitavecchiai kikötőből Tunisba érkezik, ahonnan az expedició két Trabant szemelygépjárművel Ksar Ghilan oázisába autózik. Terveink között szerepel a 10napos tunéziai tartózkodás során filmforgatási helyszínek, nemzeti parkok, természeti látványosságok bejárása.

Filmet szeretnénk egyúttal készíteni egy europai természetfilm fesztiválra, valamint humanitárius céljaink is vannak, autóink rossz helyzetben lévő általános iskolának visznek adományképpen iskolaszereket.

“Egy különleges autóval a természetvédelem szolgálatában”

A Trabant márkájú személyautókat a kommunista időszak alatt Kelet Németországban gyártották néhány évtizedig. Különlegessége az egyszerű felépítés mellett a karosszériája, amit akkoriban szovjet ipari hulladék gyapot és műgyanta felhasználásával gyártottak le. Ez volt talán az elsődleges újrahasznosítás.

Ebből kiindulva jött létre a Trabant-expedició, melynek elsődleges céljai között szerepel a természet és környezetvédelem, az újrahasznosítás és a megújuló energiaforrások preferálása.

Az autónk igazi “kultusz” jármű, ritkasága miatt mindenki megcsodálja, fotózza. A természetvédelmi értékrendünket példázza az is, hogy nem indulunk önös céllal expedícióra. Felvállalunk humanitárius tevékenységet illetve természetvédelmi akciókat.

Közép és Nyugat Európaban már közismertek a szemétszedő és illegális szemétlerakóhely regisztrációs akcióink és ez évtől szeretnénk hasonlókat szervezni Afrikába is. Tevékenységünk nyomon követhető a Facebook oldalunkon a honlapunkon vagy a Trabant expedició
YouTube csatornán.

A Trabant típusú autókat a 4x4parts segítségével csörlővel, haspáncélllal, nagyteljesítményű kompresszorral, homokvasakkal Led-es világítási rendszerrel szereltük fel.

Az autóink között PMR és CB rádiók biztosítják a kommunikációt, valamint minden jarművünk rendelkezik 220voltos inverterrel, és professzionális müholdas navigációval.

A honlapunk, a face oldalunk, a YouTube csatornánk segítségével szeretnénk minél több emberhez eljutni a “missziónkkal, melynek Te is a részese lehetsz, ha csatlakozol vagy akár csak támogatsz bennünket. A csatlakozás, expedicióinkban a résztvétel módja emailban lehetséges. Támogatási formáink pedig itt a honlapunkon találhatók.


Trabant Könyv Vásárlás:

Szponzoraink

szonzor1

szponzor2

Támogass Te Is!


 

Kapcsolat

geonautax@gmail.com